Van het roken af vóór Ramadan 2021 AD/1442 AH

Zonder wilskracht, zonder ontwenningsverschijnselen en zonder ooit nog behoefte, neiging of verlangen naar roken te voelen.

Dit is wat je allemaal onder andere zult leren…

  • Hoe een kettingroker van 100 sigaretten per dag dankzij een bijzondere sunnah in één keer en zonder moeite naar 0 is gegaan.
  • Wat de échte reden is dat al je stoppogingen tot nu toe anders zijn gegaan dan je hoopte (hint: het ligt absoluut niet aan jou).De hoofdoorzaak van alle ontwenningsverschijnselen en hoe ze volledig voorkomen kunnen worden.
  • Hoe je elke vorm van behoefte, neiging of verlangen om te roken kunt laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Waarom je geen wilskracht nodig hebt, maar alleen de natuurlijke menselijke intelligentie die je van Allah hebt gekregen.
  • De bijzondere sunnah die je op elk moment zelf kunt toepassen om een niet-roker te worden en te blijven.
  • En nog veel meer… (Meer details onder het formulier.)

Deze minicursus blijft tot en met 30 november 2020 gratis beschikbaar. Schrijf je in met het formulier hieronder en ontvang deze minicursus direct in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Assalāmu ‘alaykum,

Het maakt niet uit hoe lang je al rookt. En het maakt ook niet uit hoeveel stoppogingen je al hebt gedaan. Of welke methodes je allemaal al hebt geprobeerd. Of hoe lang je gestopt bent geweest voor je weer begon.

En de redenen waarom je wilt stoppen doen er ook niet toe. Of je nou geld wilt besparen, de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen niet langer wilt schaden of je graag dichter wilt voelen tot Allah, Volmaakt en Verheven is Hij.

Sterker nog, zelfs de redenen waarom je rookt, zijn niet van belang. Niet toen je voor het eerst begon. Niet toen je al die tijd door bleef roken. En ook niet toen je weer begon na je laatste stoppoging.

Het enige wat voor mij belangrijk is, is dat je graag van het roken af wilt. En als dat zo is, help ik je graag! Ongeacht hoe gemotiveerd je je voelt of hoe klaar je ervoor bent.

Want ik weet dat een gedeelte van jou niets liever wil dan eindelijk van het roken af te zijn. Maar ik weet ook dat een gedeelte van jou eigenlijk het roken nog niet wil opgeven. Ik weet het. Want ik heb het ook meegemaakt.

Voor nu wil ik je vragen om het gedeelte van jou dat het roken nog niet wil opgeven gewoon met rust te laten. Daar hoeven we nu niets mee te doen. En tegelijkertijd wil ik je vragen om het gedeelte van jou dat van het roken af wil zich eventjes gehoord te laten voelen.

Ik heb namelijk een gratis minicursus gemaakt speciaal voor moslims die van het roken af willen. Het is een cursus waarin je leert hoe je van het roken af kunt komen dankzij de <em>sunnah</em>. En wat je verder daarmee doet, is helemaal aan jou.

De minicursus bestaat uit vier simpele e-mails. Het lezen van die e-mails kost je maar een aantal minuten. Maar daarin leer je hoe het mogelijk is om te stoppen zonder dat je wilskracht nodig hebt om te blijven vechten tegen de behoefte, neiging of het verlangen om te roken. Omdat je die behoefte, neiging of verlangen simpelweg niet meer hebt.

Je leert daarin hoe het mogelijk is om te stoppen zonder last te krijgen van ontwenningsverschijnselen. En hoe je nadat je van het roken af bent juist meer jezelf wordt.

Je leert daarin hoe het mogelijk is om te stoppen zonder het roken ooit nog te hoeven missen. Omdat je weer in verbinding bent met je eigen natuurlijke vaardigheden om te kunnen omgaan met alle uitdagingen van het dagelijks leven. Zelfs nog beter dan je ooit in staat was terwijl je rookte.

Deze hele maand (tot en met 30 november 2020) blijft deze minicursus gratis toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft. Daarna gaat deze pagina voor onbepaalde tijd offline. Dus laat dat gedeelte in jou dat graag van het roken af wil, merken dat je nog luistert en schrijf je nu direct in voor deze gratis minicursus.

Interesse: Van het roken af dankzij de sunnah

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.